Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Piotr Cidylo Maciej Krupa przemyslaw kuniec Grzes12 (2084 niezalogowanych)
2 Posty
Marcin W
(MarcinOslo)
Wiking
Dziki ,nie oddali mu w Polsce ,bo mial zabrane tutaj za jazde po pijaku ,w Polsce za takie cos tez zabieraja prawo jazdy.
W moim przypadku byla inna sytuacja ,poniewaz ja mialem zabrane tylko za predkosc ,bylem trzezwy ,nie dostalem tez zadnej kary pienieznej ,nie musialem zdawac tez zadnych testow ,po 14 miesiacach oddali bez problemu ,a gdyby nie to ,ze tutaj bylem zameldowany i mialem numer personalny ,wyslaliby moje prawko do Polski a w Polsce musieliby mi je oddac ,bo w naszym kraju nie ma czegos takiego jak zabieranie prawa jazdy tylko za przekroczenie predkosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
MarcinOslo napisał:
Dziki ,nie oddali mu w Polsce ,bo mial zabrane tutaj za jazde po pijaku ,w Polsce za takie cos tez zabieraja prawo jazdy.
W moim przypadku byla inna sytuacja ,poniewaz ja mialem zabrane tylko za predkosc ,bylem trzezwy ,nie dostalem tez zadnej kary pienieznej ,nie musialem zdawac tez zadnych testow ,po 14 miesiacach oddali bez problemu ,a gdyby nie to ,ze tutaj bylem zameldowany i mialem numer personalny ,wyslaliby moje prawko do Polski a w Polsce musieliby mi je oddac ,bo w naszym kraju nie ma czegos takiego jak zabieranie prawa jazdy tylko za przekroczenie predkosci.

No tak, faktycznie te dwa zdarzenia były całkiem inną sytuacją. Nie mniej jednak to co napisałem, będzie ku przestrodze innym .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok